Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.843 vizualizări
1.274 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Pizza cu praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Pizza Carbonara (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Pizza 4 anotimpuri (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Pizza (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
27. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.