Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.725 vizualizări
1.234 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pizza cu tăiţei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
9. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Pizza cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Pizza (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pizza vegetală (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Pizza rapidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Pizza 4 anotimpuri (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.