Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.652 vizualizări
1.194 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
2. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pizza Tonno-Ciuff (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Pizza cu anghinare (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pizza Carbonara (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.