Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.608 vizualizări
1.181 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pizza cu muşchi de căprioară (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Pizza (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Pizza cu anghinare (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
27. Pizza rustică (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.