Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.321 vizualizări
1.090 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pizza cu ciuperci şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
9. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pizza rapidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Pizza cu creveţi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Pizza cu muşchi de căprioară (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Pizza Ioana (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.