Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.770 vizualizări
1.252 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Pizza Mamma Lucia (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
9. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
18. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Pizza din cartofi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pizza rustică (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
27. Pizza Andre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
30. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.