Pesto roşu - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto roşu

Pesto roşu

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4-5 rosii, migdale pisate, parmezan, 2 cescute funze de busuioc proaspat, ulei de masline, 2-3 catei de usturoi, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele (spaghete, capellini, tagliatelle) in bol, se amesteca.
Se serveste cu parmezan
9.133 vizualizări
1.176 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
7. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Pesto (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Pere în vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
17. Lichior de vin roşu (Băuturi > Lichioruri)
18. Pulpă de purcel în vin roşu cu fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
20. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de morcovi cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
25. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.