Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto |
Pesto
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 legatura mare de busuioc, sare, un catel de usturoi, 50 g seminte de pin, 100 g parmezan (sau cascaval), 100 ml ulei de masline. Mod de preparare: Frunzele de busuioc spalate si zvantate se pun in mixer, impreuna cu 1/4 de lingurita de sare si se maruntesc. Se adauga usturoiul curatat, semintele de pin si parmezanul sau cascavalul ras. Se toarna uleiul putin cate putin (aparatul continua sa functioneze) si se amesteca pana ce se leaga ca un sos gros.
6.011 vizualizări
Versiunea printabilă1.032 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 2. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Midii cu piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Mămăligă cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 5. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai) 6. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri) 7. Tort Angelica cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 10. Pesto roşu (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 11. Supă de morcovi cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 14. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai) 15. Sandvici cu ouă (Aperitive > Sandviciuri) 16. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Pizza cu anghinare (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 18. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi) 19. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Medalion de peşte cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pizza cu roşii şi costiţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) |