Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pesto
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 legatura mare de busuioc, sare, un catel de usturoi, 50 g seminte de pin, 100 g parmezan (sau cascaval), 100 ml ulei de masline.

Mod de preparare: Frunzele de busuioc spalate si zvantate se pun in mixer, impreuna cu 1/4 de lingurita de sare si se maruntesc.
Se adauga usturoiul curatat, semintele de pin si parmezanul sau cascavalul ras.
Se toarna uleiul putin cate putin (aparatul continua sa functioneze) si se amesteca pana ce se leaga ca un sos gros.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.