Paella (I) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella (I)

Paella (I)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 pahare de orez, o ceapa medie, un morcov, fructe de mare, amestec mexican (mazare, porumb, etc.), o conserva cu ciuperci, sare, piper, oregano, curry, ulei.

Mod de preparare: Se pune putin ulei intr-o oala. Se curata ceapa si morcovul, se spala; ceapa se taie marunt si morcovul se da prin razatoare; se pun la foc impreuna cu uleiul, ciupercile si cele 2 pahare de orez. Se lasa pina s-au rumenit(cca.5min) si apoi se adauga fructele de mare si 4-5 pahare de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si curry. Se lasa la foc mic pina este fiert orezul.
Se serveste calda.
9.590 vizualizări
1.163 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
2. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
11. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Creier în aspic (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
22. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
23. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Cremă de zahăr ars cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
28. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
29. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.