Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella (I) |
Paella (I)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 pahare de orez, o ceapa medie, un morcov, fructe de mare, amestec mexican (mazare, porumb, etc.), o conserva cu ciuperci, sare, piper, oregano, curry, ulei. Mod de preparare: Se pune putin ulei intr-o oala. Se curata ceapa si morcovul, se spala; ceapa se taie marunt si morcovul se da prin razatoare; se pun la foc impreuna cu uleiul, ciupercile si cele 2 pahare de orez. Se lasa pina s-au rumenit(cca.5min) si apoi se adauga fructele de mare si 4-5 pahare de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si curry. Se lasa la foc mic pina este fiert orezul. Se serveste calda.
9.162 vizualizări
Versiunea printabilă1.027 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă cu prune (I) (Dulciuri > Prăjituri) 2. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate) 3. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Coq au vin (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Tort de mere (I) (Dulciuri > Torturi) 6. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 7. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Caltaboş (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume) 12. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 14. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume) 15. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 16. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume) 17. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Creier în aspic (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 20. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate) 22. Paella de marisco (de fructe de mare) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 24. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte) 26. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Somon cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi) |