Ouă a la Frankfurt - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Ouă a la Frankfurt

Ouă a la Frankfurt

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 250 g smantana (sau lapte acru gros), 1-2 linguri mustar, sare, piper macinat, cateva picaturi de sos Worcester, 2 cesti de verdeata tocata (patrunjel, marar, tarhon, codite de ceapa verde), 1 lingurita miere, 1 varf de cutit Cayenne (piper foarte iute).
In plus - 8 masline umplute, 1/2 ardei gras rosu, 50 g cascaval, cateva fire de verdeata pentru garnisit, scobitori.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se baga sub jetul de apa rece si se decojesc. Se trece un ou printr-o sita si se amesteca bine cu smantana si mustarul, se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Se adauga mierea si piperul iute (Cayenne), se toarna sosul intr-un bol si se decoreaza cu putina verdeata. Celelalte oua se taie in doua, se insira pe fiecare scobitoare o maslina, cate-o bucatica de ardei gras rosu si cate-un cub de cascaval, se infig scobitorile in jumatatile de ou si se garnisesc cu verdeata.
Se servesc cu sosul de smantana si mustar si cu felii de bagheta proaspata sau de paine de tara.
7.041 vizualizări
1.034 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Blinele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
4. Supă cremă de chimen (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri)
6. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
7. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte)
8. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Tavu Gogsu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Găluşte cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Rulouri cu cremă de castane (Dulciuri > Prăjituri)
17. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Cremă de mere la cuptor (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)
22. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Klafoutis cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
25. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
28. Lichior de vin roşu (Băuturi > Lichioruri)
29. Tort cu struguri (Dulciuri > Torturi)
30. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.