Ouă a la Frankfurt - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Ouă a la Frankfurt

Ouă a la Frankfurt

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 250 g smantana (sau lapte acru gros), 1-2 linguri mustar, sare, piper macinat, cateva picaturi de sos Worcester, 2 cesti de verdeata tocata (patrunjel, marar, tarhon, codite de ceapa verde), 1 lingurita miere, 1 varf de cutit Cayenne (piper foarte iute).
In plus - 8 masline umplute, 1/2 ardei gras rosu, 50 g cascaval, cateva fire de verdeata pentru garnisit, scobitori.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se baga sub jetul de apa rece si se decojesc. Se trece un ou printr-o sita si se amesteca bine cu smantana si mustarul, se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Se adauga mierea si piperul iute (Cayenne), se toarna sosul intr-un bol si se decoreaza cu putina verdeata. Celelalte oua se taie in doua, se insira pe fiecare scobitoare o maslina, cate-o bucatica de ardei gras rosu si cate-un cub de cascaval, se infig scobitorile in jumatatile de ou si se garnisesc cu verdeata.
Se servesc cu sosul de smantana si mustar si cu felii de bagheta proaspata sau de paine de tara.
5.549 vizualizări
606 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Afine cu crustă (Dulciuri > Prăjituri)
2. Mititei (mici) (II) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ketchup picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
8. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Melanj de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Peşte a Suisse (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ouă suedeze cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri)
19. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Tort de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
23. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Brioşe cu ciocolată şi mac (Dulciuri > Prăjituri)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Cotlete de miel pane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.