Ouă a la Frankfurt - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Ouă a la Frankfurt

Ouă a la Frankfurt

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 250 g smantana (sau lapte acru gros), 1-2 linguri mustar, sare, piper macinat, cateva picaturi de sos Worcester, 2 cesti de verdeata tocata (patrunjel, marar, tarhon, codite de ceapa verde), 1 lingurita miere, 1 varf de cutit Cayenne (piper foarte iute).
In plus - 8 masline umplute, 1/2 ardei gras rosu, 50 g cascaval, cateva fire de verdeata pentru garnisit, scobitori.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se baga sub jetul de apa rece si se decojesc. Se trece un ou printr-o sita si se amesteca bine cu smantana si mustarul, se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Se adauga mierea si piperul iute (Cayenne), se toarna sosul intr-un bol si se decoreaza cu putina verdeata. Celelalte oua se taie in doua, se insira pe fiecare scobitoare o maslina, cate-o bucatica de ardei gras rosu si cate-un cub de cascaval, se infig scobitorile in jumatatile de ou si se garnisesc cu verdeata.
Se servesc cu sosul de smantana si mustar si cu felii de bagheta proaspata sau de paine de tara.
5.458 vizualizări
581 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Suc de mere şi ţelină (Băuturi > Sucuri)
2. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte)
3. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
4. Orez în lapte caramel (Dulciuri > Budinci)
5. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
6. Pateuri hamburgheze (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Baclava cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
8. Lichior de bere (Băuturi > Lichioruri)
9. Cartofi cu crustă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
12. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
15. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
16. Prăjitură moale cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
20. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Zacuscă de vară (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
29. Chec cu rahat (II) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
30. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.