Orez cu pui şi bambus - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez cu pui şi bambus

Orez cu pui şi bambus

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, ulei, 1 pahar orez, 1 cană apă, 1 cepe, 100 g bambus, 1 morcov, 1 ardei, 100 g mazăre, sare, piper, gogoşari acri.

Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie. Se căleşte carnea de pui pînă se rumeneşte. Ceapa se taie solzişori, iar morcovul, ardeiul şi bambusul se taie bucăţi, după care se călesc împreună cu carnea şi cu mazărea. Se adaugă apa şi se lasă să se înăbuşe puţin. Între timp, orezul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă, amestecîndu-se din cînd în cînd. După ce este gata, se ia de pe foc şi se amestecă cu puiul şi cu legumele. Se sărează şi se piperează după gust. Se serveşte cu gogoşari acri.
11.258 vizualizări
1.039 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
2. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Chifteluţe de şalău sau cod (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
10. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sărmăluţe cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Urechi de porc sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată cu ardei iute (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.