Orez cu pui şi bambus - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez cu pui şi bambus

Orez cu pui şi bambus

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, ulei, 1 pahar orez, 1 cană apă, 1 cepe, 100 g bambus, 1 morcov, 1 ardei, 100 g mazăre, sare, piper, gogoşari acri.

Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie. Se căleşte carnea de pui pînă se rumeneşte. Ceapa se taie solzişori, iar morcovul, ardeiul şi bambusul se taie bucăţi, după care se călesc împreună cu carnea şi cu mazărea. Se adaugă apa şi se lasă să se înăbuşe puţin. Între timp, orezul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă, amestecîndu-se din cînd în cînd. După ce este gata, se ia de pe foc şi se amestecă cu puiul şi cu legumele. Se sărează şi se piperează după gust. Se serveşte cu gogoşari acri.
9.935 vizualizări
717 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
3. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pizza cu mere şi brânză de burduf (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
6. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ardei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Dulceaţă de caise sau prune verzi (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
11. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Salată de gulii şi castravete (Salate > Salate de legume)
16. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
21. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
25. Tocană de gogoşari pentru iarnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.