![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Ochiuri franţuzeşti |
|
Ochiuri franţuzeşti
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 felii de franzelă, ulei, ochiuri de ouă, 1 cutie de pateu de ficat, boia, 1 legătură de ceapă verde. Mod de preparare: Feliile de franzelă se rumenesc în ulei fierbinte, se ung cu pateu de ficat, se aşează una lângă alta pe o tavă fierbinte şi se sparge pe fiecare felie câte un ou. Se presară boia şi se consumă numai proaspete. Excelente dimineaţa ca mic dejun.
5.110 vizualizări
1.000 tipăriri 10 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|