Ochiuri andaluze - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri andaluze

Ochiuri andaluze

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 oua, 3 vinete potrivite, 2 linguri faina, ulei de masline, sare, piper.
Pentru sosul de rosii: 800 g rosii curatate de pielita, 30 g ceapa tocata, o lingurita cimbru, un catel de usturoi, o lingurita zahar, o lingurita sare, piper macinat, 2 linguri ulei de masline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Opariti rosiile si curatati-le de pielita. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti la calit ceapa, pana se rumeneste putin. Adaugati rosiile taiate marunt si celelalte ingrediente. Lasati-le sa fiarba pana ce scad (intre 1/2 ora si o ora), amestecand din cand in cand. Durata fierberii variaza in functie de calitatea rosiilor: mai mult sau mai putin zemoase. Intre timp, spalati vinetele, zvantati-le si taiati-le rondele de 1 cm grosime. Presarati-le cu sare si lasati-le 1/2 ora sa zemuiasca. Stoarceti-le, tamponati-le cu un stergar si dati-le prin faina, iar apoi puneti-le la prajit in grasime incinsa. In cateva minute ele se patrund si se coloreaza. Scurgeti-le bine si tineti-le la cald pe hartie absorbanta. Mai adaugati putina sare si piper. Faceti ochiurile si asezati pe cele 6 farfurii rondele de vanata si deasupra cate un ochi. Alaturi, serviti sosul de rosii cald.
4.992 vizualizări
580 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ochiuri cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Risotto cu ochiuri şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ochiuri cu mezeluri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ochiuri cu costiţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ochiuri cu parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ochiuri în parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ochiuri cu pâine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ochiuri în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
28. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ochiuri cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.