Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Orez, 2 ardei graşi, 200 g ciuperci, o ceapă, condimente chinezeşti, sos de soia, un piept de pui.

Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui cu totul cu acel sos format. Dupa ce a fiert orezul se scurge de apa lasata si il se aseaza pe o farfurie. In mijloc asezam legumele si pieptul.
Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
26.679 vizualizări
1.620 tipăriri
24 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată italiană cu ton (Salate > Salate cu peşte)
3. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
4. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
8. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
11. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mere umplute cu arpacaş şi fructe uscate (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Gogoşi de griş cu şuncă la cuptor (Dulciuri > Gogoşi)
17. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
18. Prepeliţe înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
21. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sirop de căpşuni (Băuturi > Siropuri)
24. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
25. Sirop de mure sau de coacăze roşii de pădure (merişoare) (Băuturi > Siropuri)
26. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.