Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Orez, 2 ardei graşi, 200 g ciuperci, o ceapă, condimente chinezeşti, sos de soia, un piept de pui.

Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui cu totul cu acel sos format. Dupa ce a fiert orezul se scurge de apa lasata si il se aseaza pe o farfurie. In mijloc asezam legumele si pieptul.
Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
26.682 vizualizări
1.620 tipăriri
24 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Orez cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)
14. Gogoşi cu dulceaţă (Crafle) (Dulciuri > Gogoşi)
15. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
28. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.