Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Orez, 2 ardei graşi, 200 g ciuperci, o ceapă, condimente chinezeşti, sos de soia, un piept de pui.

Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui cu totul cu acel sos format. Dupa ce a fiert orezul se scurge de apa lasata si il se aseaza pe o farfurie. In mijloc asezam legumele si pieptul.
Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
26.649 vizualizări
1.616 tipăriri
24 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciocolată cu alune sau nuci (Dulciuri > Creme)
4. Scoici cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciuperci umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
11. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Biftec cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
14. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Sana (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
25. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
27. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Omletă cu muştar şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Escalop de căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.