Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Orez, 2 ardei graşi, 200 g ciuperci, o ceapă, condimente chinezeşti, sos de soia, un piept de pui.

Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui cu totul cu acel sos format. Dupa ce a fiert orezul se scurge de apa lasata si il se aseaza pe o farfurie. In mijloc asezam legumele si pieptul.
Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
26.618 vizualizări
1.613 tipăriri
24 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
3. Cremă de piersici (Dulciuri > Creme)
4. Tort de brânză şi grapefruit (Dulciuri > Torturi)
5. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
12. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
13. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)
18. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
20. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
22. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de cartofi cu crenvuşti sau polonezi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Pâine cu chimen şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
30. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.