Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Orez, 2 ardei graşi, 200 g ciuperci, o ceapă, condimente chinezeşti, sos de soia, un piept de pui.

Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui cu totul cu acel sos format. Dupa ce a fiert orezul se scurge de apa lasata si il se aseaza pe o farfurie. In mijloc asezam legumele si pieptul.
Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
26.634 vizualizări
1.615 tipăriri
24 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Deliciu cu mere, miere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
8. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Vinete umplute cu orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
12. Cremă de lămâie sau de portocală pentru torturi (Dulciuri > Creme)
13. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
15. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
18. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată de morcovi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
22. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
25. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
26. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
27. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Salată de vară cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
30. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.