Iepure cu măsline verzi şi mentă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Iepure cu măsline verzi şi mentă

Iepure cu măsline verzi şi mentă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 iepure de 1,5 kg, 200 g măsline verzi, 4 căţei de usturoi, cîteva frunze de mentă proaspătă, 1 pahar oţet din vin alb, ulei de măsline, sare, piper.

Mod de preparare: Într-un recipient adecvat, prăjiţi uşor în puţin ulei usturoiul şi măslinele fără sîmbure. Adăugaţi iepurele tăiat în bucăţele şi frunzele de mentă.
Aşteptaţi cîteva minute pînă cînd carnea se va rumeni, după care o veţi stropi cu un pahar cu oţet.
După ce oţetul se va evaporă, săraţi, piperaţi şi adăugaţi 1-2 polonice de apă sau supă caldă.
Acoperiţi recipientul şi mai lăsaţi cîteva minute carnea să fiarba la foc moderat.
5.025 vizualizări
978 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Mazăre cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
9. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
10. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
11. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
13. Sărmăluţe cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Tort cu miere şi nuci (Dulciuri > Torturi)
16. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
22. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
24. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
27. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sacul lui Moş Crăciun (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.