File de miel cu bruschetta - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.513 vizualizări
846 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
4. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Pulpă de miel la cuptor cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
11. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
13. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
18. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
19. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Fileuri de cod pe morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Miel mongolez (Mâncăruri > Fripturi)
23. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.