File de miel cu bruschetta - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.362 vizualizări
803 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de peşte cu condimente (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
14. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
18. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.