File de miel cu bruschetta - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.399 vizualizări
820 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Pulpă de miel cu morcovi şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Miel cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Miel cu mărar şi ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
10. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
14. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pulpă de miel umplută (Mâncăruri > Fripturi)
17. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Miel cu muştar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
23. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Fileuri de cod pe morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.