File de miel cu bruschetta - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.591 vizualizări
864 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
2. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Drob de miel (Cighir) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi)
7. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pulpă de miel la cuptor cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
10. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Fileuri de cod pe morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
18. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
22. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.