File de miel cu bruschetta - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.463 vizualizări
837 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pulpă de miel la cuptor umplută cu legume mexicane (Mâncăruri > Fripturi)
3. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Miel cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Drob de miel (Cighir) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. File arăbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Miel cu mărar şi ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
13. Pulpă de miel cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Tocană de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
16. Miel mongolez (Mâncăruri > Fripturi)
17. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. File de cod cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
26. Miel cu iaurt (Mâncăruri > Fripturi)
27. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
28. Pulpă de miel marinată cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi)
29. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.