Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.787 vizualizări
1.084 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brânză telemea la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată de ton cu fasole şi păpădie (Salate > Salate cu peşte)
3. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Prăjitură cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
5. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cupolă de portocale (Dulciuri > Torturi)
7. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
10. Cuib de viespe cu scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
11. Dovlecei cu piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Prăjitură cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Cuburi de ciocolată cu căpşuni (Dulciuri > Creme)
17. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Brânză feta coaptă cu oregano (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ouă Benedicte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
26. Tort Diplomat (Dulciuri > Torturi)
27. Chec cu rahat (II) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
28. Cafea cu rom (Băuturi > Cafele)
29. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
30. Tort cu cremă de nuci (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.