Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte |
Fasole verde preparată greceşte
Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.
Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.479 vizualizări
Versiunea printabilă974 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Albă ca zăpada (Dulciuri > Prăjituri) 2. Chiftele de crab (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 5. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Barmbrack (Pâine irlandeză cu fructe uscate) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 7. Lichior de cafea (Băuturi > Lichioruri) 8. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Cartofi cu legume asortate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Tarte Bourdaloue (Dulciuri > Prăjituri) 11. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 13. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Biscuiţi cu struguri (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 16. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte) 18. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 19. Ardei umpluţi cu fasole şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Mini-tarte cu banane (Dulciuri > Prăjituri) 21. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Tort Joffre (II) (Dulciuri > Torturi) 23. Tagliatelle cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Mâncare în straturi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 25. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi) 27. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Pârjoale de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |