Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.738 vizualizări
1.075 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
2. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
7. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
8. Lichior de frăguţe (II) (Băuturi > Lichioruri)
9. Ştrudel cu morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
10. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Cartofi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Îngheţată de zahăr ars cu vanilie (Dulciuri > Îngheţate)
15. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
19. Iceberg cu ciocolata (Dulciuri > Torturi)
20. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
30. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.