Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.848 vizualizări
1.102 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
4. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Legume marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Chifteluţe (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
11. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
12. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Zacuscă cu dovlecel (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
17. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Zacuscă de peşte cu arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Gulii prăjite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Mâncare cu midii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ketchup (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Penne cu sos de ardei copţi şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Castraveţi remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.