Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
7.295 vizualizări
728 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă fierte cu somon afumat şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Ciuperci pe frigănele (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Limonadă fierbinte (Băuturi > Ceaiuri)
8. Homar thermidor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Bocceluţe cu brânză (Dulciuri > Prăjituri)
10. Chec aperitiv de morcovi cu mirodenii (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tort norvegian cu îngheţată (Dulciuri > Torturi)
13. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
14. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
16. Tort cu portocale (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Pizza Tonno-Ciuff (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tuslama de burtă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Cremă de gutui (Dulciuri > Creme)
29. Omletă cu macrouri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.