Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
7.767 vizualizări
834 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ghiveci grecesc (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mousse de ciocolată Waldorf (Dulciuri > Spume)
7. Castraveţi cu rulouri de scrumbie marinată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Legume cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Ouă umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
20. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
22. Peşte grecesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Caracatiţă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
25. Sote de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
30. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.