Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.742 vizualizări
1.077 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Piept de gâscă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)
5. Cremă de iaurt cu fructe (Dulciuri > Creme)
6. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
9. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
10. Glazură albă (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
11. Ouă umplute cu anchois (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Îngheţată a la Iulia (Dulciuri > Îngheţate)
13. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Tartă de varză acră (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tort Napoleon (Dulciuri > Torturi)
18. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
20. Tort de portocale cu rom şi pişcoturi (Dulciuri > Torturi)
21. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Prăjitură cu piersici la gheaţă (Dulciuri > Prăjituri)
29. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Papricaş de Sibiu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.