Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.811 vizualizări
1.091 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sote de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
4. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
7. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tocăniţă ungurească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Frişcă (Dulciuri > Creme)
13. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Prăjitură cu prune şi răzătură (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Raci fierţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Chec scoţian (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
23. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Frigănele (chifteluţe) de mei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Suc de fructe cu alcool (Băuturi > Sucuri)
27. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Colaci marmoraţi (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.