Ciuperci la cuptor în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon.

Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.486 vizualizări
992 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Camembert pe pâine cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
6. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
8. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume)
9. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată Moskovskaia (Salate > Salate cu peşte)
16. Sfeclă cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
20. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Legume la grătar (grill) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tort baiser cu lămâie (Dulciuri > Torturi)
26. Andive cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
30. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.