Ciuperci la cuptor în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon.

Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.892 vizualizări
1.119 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
2. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Andive cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
5. Îngheţată de caise (Dulciuri > Îngheţate)
6. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
12. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
13. Şuncă cu pate în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Baclava cu nucă de cocos (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Raţă lăcuită (Mâncăruri > Fripturi)
19. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
20. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
23. Miel pane cu lapte şi pesmet (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
26. Spanac cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Curcan la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Amandine cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
29. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.