Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol |
Ciuperci la cuptor în stil spaniol
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon. Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.486 vizualizări
Versiunea printabilă992 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 3. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Camembert pe pâine cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume) 6. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume) 8. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume) 9. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Salată Moskovskaia (Salate > Salate cu peşte) 16. Sfeclă cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 17. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 18. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate) 20. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 21. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Legume la grătar (grill) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Tort baiser cu lămâie (Dulciuri > Torturi) 26. Andive cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume) 29. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume) 30. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume) |