Iceberg cu ciocolata - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Torturi » Iceberg cu ciocolata

Iceberg cu ciocolata

Ingrediente: Aluat: 400 g fursecuri cu ciocolata, 175 g unt.
Crema: 5 g gelatina, 175 g ciocolata alba, 2 oua, 350 g brinza de vaci, 100 g zahar, 300 ml frisca.
Pentru ornat: 50 g ciocolata, cacao.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si se zdrobesc. Se amesteca cu untul moale si se pun intr-o forma dreptunghiulara (20x30cm) unsa cu putina grasime. Gelatina se moaie in apa rece 10 min. Se dizolva apoi la foc slab in 150 ml apa amestecand. Ciocolata se rupe bucati si se topeste in baie de aburi. Se lasa sa se racoreasca. Se separa ouale. Brinza de vaci se amesteca impreuna cu galbenusele si zaharul. Se inglobeaza ciocolata fluida si apoi gelatina in fir subtire. Se bat separat albusele si frisca.se amesteca in crema si se repartizeaza acesta pe blat. Se niveleaza si se da 3 ore la rece. Prajitura se orneaza cu ciocolata si cacao.
4.369 vizualizări
584 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
2. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
3. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
4. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
5. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
6. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
8. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
10. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
11. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
12. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
13. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
14. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
15. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
16. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
17. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
18. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
19. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
20. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
21. Alune cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
22. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
23. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Bombe de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
25. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
26. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
27. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
28. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
29. Spumă de ciocolată albă (Dulciuri > Spume)
30. Mousse de ciocolată Waldorf (Dulciuri > Spume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.