Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
3.679 vizualizări
550 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
8. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
9. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
14. Risotto cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
19. Biscuit de Savoie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
20. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
21. Salată de praz cu scrumbie (Salate > Salate cu peşte)
22. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Tort de brânză şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
25. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.