Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde |
Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras. Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde. Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri. Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
4.957 vizualizări
Versiunea printabilă956 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Săculeţi cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume) 5. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume) 6. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 7. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 9. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi) 13. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume) 15. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 16. Chorizo de casă (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple) 19. Sos Chutney cu roşii şi morcovi (Sosuri > Sosuri cu legume) 20. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume) 24. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 26. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Scrumbii cu mere şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu peşte) 29. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) |