Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.384 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
2. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Sirop de căpşuni (Băuturi > Siropuri)
6. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
7. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri)
8. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)
15. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)
18. Fasole verde cu cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
21. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
28. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
29. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
30. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.