Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
3.454 vizualizări
486 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
2. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
5. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Tort cu nucă şi mere (Dulciuri > Torturi)
8. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mazăre cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
11. Fasole verde crocantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
13. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
18. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
19. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi)
21. Iepure cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
23. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Somon cu paste şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Fructe marinate cu orez şi portocale (Dulciuri > Prăjituri)
30. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.