Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
3.519 vizualizări
501 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
5. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
9. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
10. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
11. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
14. Salam de biscuiţi (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
15. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Legume provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Roşii surpriză (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de ouă la pahar (Salate > Salate cu ouă)
21. Ouă cu maioneză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
23. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
28. Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.