Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.374 vizualizări
1.073 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
5. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume)
8. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
11. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Peperonată cu legume şi usturoi proaspăt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
16. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de varză albă (Salate > Salate de legume)
21. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
22. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Brioşe cu ciocolată şi mac (Dulciuri > Prăjituri)
26. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.