Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
4.932 vizualizări
946 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
9. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
11. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
15. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
16. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată ţărănească cu măsline (Salate > Salate de legume)
22. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
23. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
28. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.