Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.397 vizualizări
1.076 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
3. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
8. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Gogoşi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
12. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
13. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
14. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)
19. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
22. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de andive cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
26. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
27. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
30. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.