Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.306 vizualizări
1.057 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată italienească (Salate > Salate cu ouă)
3. Şarlotă albă cu fructe de sezon (Dulciuri > Creme)
4. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Ouă în cuiburi de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
9. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
12. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
14. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Brioşe cu ciocolată şi mac (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salsa de roşii şi măsline (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Ficăţei de pasăre pate (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
23. Gogoşi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
24. Pizza cu mere şi brânză de burduf (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
27. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Omletă cu gogoşari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.