Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.366 vizualizări
1.069 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
4. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
6. Mazăre cu roşii şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
8. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci)
11. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
12. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Crap umplut cu ciuperci şi nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
20. Plachie de crap cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
26. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
30. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.