Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.430 vizualizări
1.079 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
4. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
8. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme)
11. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
17. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
19. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Tort de biscuiţi şi nuci (Dulciuri > Torturi)
23. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
25. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
27. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
28. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.