Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde |
Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras. Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde. Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri. Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.056 vizualizări
Versiunea printabilă983 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Quesadillas rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite) 4. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume) 6. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume) 7. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 9. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 10. Salată verde secuiască (Salate > Salate de legume) 11. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 13. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 14. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume) 15. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci) 20. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri) 21. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume) 22. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite) 23. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume) 24. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume) 26. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 29. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi) |