Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.439 vizualizări
1.079 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
5. Salată de cartofi cu crenvuşti sau polonezi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Tort cu ciocolată şi whisky (Dulciuri > Torturi)
8. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
10. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
14. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
16. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
19. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume)
20. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
22. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
25. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Brioşe cu ciocolată şi mac (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
28. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.