Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
3.597 vizualizări
524 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată exotică de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
3. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
6. Salată ţărănească cu măsline (Salate > Salate de legume)
7. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
8. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
9. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
13. Tobă de casă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Sana (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
23. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.