Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.040 vizualizări
974 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai)
7. Morcovi Parma (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată italienească (Salate > Salate cu ouă)
10. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Prăjitură pufoasă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
12. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
17. Berbec cu praz şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
22. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
24. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
26. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
27. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.