Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.393 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Tarte cu cremă şi pere (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
7. Omletă cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
9. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
10. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
11. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sirop de mentă (Băuturi > Siropuri)
13. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de ciuperci cu şuncă şi avocado (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
21. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de portocale şi sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
23. Prăjitură cu alune şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciulama de lobodă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de ouă cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
30. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.