Bruschetta cu pui - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui

Bruschetta cu pui

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel.

Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda, dar e buna si rece.
14.896 vizualizări
1.349 tipăriri
16 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
12. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.