Bruschetta cu pui - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui

Bruschetta cu pui

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel.

Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda, dar e buna si rece.
13.494 vizualizări
975 tipăriri
16 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
9. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
10. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
28. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.