Bruschetta cu pui - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui

Bruschetta cu pui

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel.

Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda, dar e buna si rece.
14.882 vizualizări
1.348 tipăriri
16 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
21. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
25. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.