Bruschetta cu pui - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui

Bruschetta cu pui

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel.

Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda, dar e buna si rece.
14.775 vizualizări
1.316 tipăriri
16 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
2. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.