Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu ciuperci |
Bruschetta cu ciuperci
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 cepe, 250 g ciuperci, 20 g unt (margarina), 50 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1-2 linguri smantana, 4 felii de bagheta (franzela), 2 linguri ulei de masline, 3 catei de usturoi. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si ciupercile curatate si tocate se pun la prajit in untul incins. Se sting cu vin si se fierb pana ce scade toata zeama. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza patrunjelul si busuiocul tocate marunt, iar dupa ce s-au racit putin, si smantana. Se prajesc feliile de paine in ulei (pe ambele parti), se ung cu usturoiul presat, iar deasupra se pun ciupercile cu verdeata. Se servesc imediat.
5.946 vizualizări
Versiunea printabilă1.017 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume) 4. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte) 8. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 9. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 10. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi) 12. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 15. Peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Ciuperci la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Şuncă umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte) 20. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Ouă umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 26. Ciuperci cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 28. Escalop de căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 29. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume) |