Bruschetta cu ciuperci - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu ciuperci

Bruschetta cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 250 g ciuperci, 20 g unt (margarina), 50 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1-2 linguri smantana, 4 felii de bagheta (franzela), 2 linguri ulei de masline, 3 catei de usturoi.

Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si ciupercile curatate si tocate se pun la prajit in untul incins. Se sting cu vin si se fierb pana ce scade toata zeama. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza patrunjelul si busuiocul tocate marunt, iar dupa ce s-au racit putin, si smantana. Se prajesc feliile de paine in ulei (pe ambele parti), se ung cu usturoiul presat, iar deasupra se pun ciupercile cu verdeata.
Se servesc imediat.
6.495 vizualizări
1.175 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ciuperci umplute cu slănină (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pizza cu ciuperci şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Dovlecei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şuncă umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
14. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
18. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Ciuperci pe frigănele (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
26. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mazăre cu ciuperci şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.