Bruschetta cu ciuperci - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu ciuperci

Bruschetta cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 250 g ciuperci, 20 g unt (margarina), 50 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1-2 linguri smantana, 4 felii de bagheta (franzela), 2 linguri ulei de masline, 3 catei de usturoi.

Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si ciupercile curatate si tocate se pun la prajit in untul incins. Se sting cu vin si se fierb pana ce scade toata zeama. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza patrunjelul si busuiocul tocate marunt, iar dupa ce s-au racit putin, si smantana. Se prajesc feliile de paine in ulei (pe ambele parti), se ung cu usturoiul presat, iar deasupra se pun ciupercile cu verdeata.
Se servesc imediat.
6.478 vizualizări
1.171 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Sarmale cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Şuncă umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
11. Mămăligă cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
12. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Limbă de vită cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Spaghete cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
20. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciuperci normande cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
25. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Costiţă afumată cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.