Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
7.035 vizualizări
1.096 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frittată cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Tort cu gelatină (Dulciuri > Torturi)
6. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Îngheţată a la Iulia (Dulciuri > Îngheţate)
10. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tort de ciocolată cu portocale (Dulciuri > Torturi)
12. Omletă cu caş (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Clătite picante umplute cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Risotto cu ochiuri şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
20. Fajitas (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
22. Tocăniţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
24. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
25. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Ciuperci normande cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Clătite cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
29. Îngheţată de suc de fructe (I) (Dulciuri > Îngheţate)
30. Tarte colorate (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.