Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
7.113 vizualizări
1.108 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite de ou (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Bombe de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
3. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
4. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume)
7. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
16. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
17. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
18. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
19. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de ton cu orez (Salate > Salate cu peşte)
22. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
24. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
26. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
28. Clătite umplute cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.