Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
6.880 vizualizări
1.057 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Cremă de vanilie pentru plăcintă (Dulciuri > Creme)
3. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
4. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
5. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Tartă parfumată cu măsline verzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
8. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
11. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Sos de iaurt cu mentă (Sosuri > Sosuri albe)
13. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
16. Cornuri cu crenvurşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
19. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Pulpă de miel umplută (Mâncăruri > Fripturi)
22. Anghinare prăjită (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Îngheţată prăjită (Dulciuri > Îngheţate)
24. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ţipari cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite)
30. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.