Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
7.101 vizualizări
1.106 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu maioneză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
5. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
6. Salată de post (Salate > Salate de legume)
7. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
11. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Omletă cu gogoşari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
16. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
17. Mâncare de vinete preparată ruseşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
21. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
24. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
25. Pastă de pate vegetal (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Chifteluţe la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
28. Dulceaţă de morcovi (Conserve de fructe > Dulceaţă)
29. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.