Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
7.110 vizualizări
1.108 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Gâscă umplută cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
5. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Creveţi cu tofu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
10. Scrumbie tocată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Biftec de vită (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
15. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Cartofi pai prăjiţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
23. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
27. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Pulpă de miel la cuptor umplută cu legume mexicane (Mâncăruri > Fripturi)
30. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.