Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
7.070 vizualizări
1.103 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
2. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Caracatiţă cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cremă de castane cu gelatină (Dulciuri > Creme)
5. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
6. Cremă de castane (Dulciuri > Creme)
7. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
8. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tarte Bourdaloue (Dulciuri > Prăjituri)
10. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
13. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
17. Mini-brioşe cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
18. Omletă cu gîturi de raci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
21. Legume la grătar (grill) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă florentine (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
25. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Jaluzele cu nectarine (Dulciuri > Prăjituri)
27. Plăcintă macedoneană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
29. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.