Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
6.987 vizualizări
1.088 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Chifteluţe greceşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Omletă cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Îngheţată cu vanilie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
10. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
12. Castraveţi cu miez de nucă (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
14. Salată de castraveţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
15. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
17. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Spumă de căpşuni cu biscuiţi (Dulciuri > Spume)
20. Supă cleştar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Inimă de viţel umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Huevos Motulenos (ouă în stilul Motul) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume)
26. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
28. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Purcel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tort de ciocolată cu biscuţi de cacao (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.