Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
7.074 vizualizări
1.103 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
2. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
3. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
7. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Clătite americane (Dulciuri > Clătite)
9. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
10. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Tartă cu spumă de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
12. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
14. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
16. Platou cu aperitive (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
23. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
24. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
27. Mere coapte cu dulceaţă (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.