Pulpe de pui cu vermut - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pulpe de pui cu vermut

Pulpe de pui cu vermut

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cepe, 1/2 legatura cimbru, 4 pulpe de pui (800 g), sare, piper, 2 linguri ulei, 1/8 l zeama concentrata de pasare (Knorr + apa), 1/8 l vermut sau vin rosu sec, 500 g morcovi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pulpele de pui, se zvanta si se presara cu piper si sare. Ceapa se taie julien, iar cimbrul spalat si zvantat se alege frunzulita cu frunzulita.
Se prajesc pulpele de pui in uleiul incins, pana se rumenesc frumos pe toate partile, se adauga mai intai ceapa, se caleste si ea putin, si pe urma cimbrul, vermutul si zeama concentrata de pasare. Se dau la cuptorul incins la 200°C si se lasa circa 40 de minute sa se patrunda.
Se spala morcovii, se curata, se taie bucati potrivite, se pun langa carne si se mai lasa sa se prajeasca 20 de minute.
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti sau paine alba de vatra.
4.930 vizualizări
612 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.