Muşchi de căprioară cu pere umplute - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu vânat » Muşchi de căprioară cu pere umplute

Muşchi de căprioară cu pere umplute

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 muschi de caprioara de 1,5 kg, 20 hribi uscati, sare, piper, 1 ceapa, 10 boabe de ienuper, 1 morcov, 100 g unt, 5 felii bacon, 250 ml supa de vanat, 3 pere, 125 ml vin alb dulce, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 1/2 baton de scortisoara, 2 cuisoare, 250 g smantana, 2 linguri vin rosu dulce, 6 lingurite dulceata de coacaze.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala hribii, se lasa sa se inmoaie in apa calduta. Se desprinde carnea de pe os de-a lungul coloanei vertebrale, de pe o parte si de pe alta. Se zdrobesc usor boabele de ienupar. Se toaca ceapa si morcovii. Se incinge cuptorul la 180 grade C.
Se sareaza si se pipereaza muschiul. Se aseaza intr-o tava, se unge cu unt topit si se presara deasupra boabele de ienupar zdrobite. Se aseaza deasupra feliile de bacon, se adauga legumele, hribii, cu tot cu apa de la inmuiat. Se pune 250 ml. supa de vanat. Se coc la cuptor 40 min. Dupa 20 min. se scot feliile de bacon. In repetate randuri se unge muschiul cu untul topit. Se decojesc si se taie jumatati perele. Se indeparteaza casa samburilor. Se da in fiert vinul alb cu coaja de lamaie, cuisoare si scortisoara; se aseaza inauntru perele si se fierb 5 min. Se lasa sa se raceasca in zeama. Se scot carnea si hribii si se pastreaza la cald. Se paseaza sosul si se adauga smantana, vinul rosu, sarea si piperul. Se adauga hribii.
Se taie felii muschiul si se aseaza pe un platou. Se umplu perele cu dulceata de coacaze si se aseaza langa carne. Se servesc feliile de muschi cu sos, paste late fierte in apa sarata si salata de varza rosie. Consumati, dupa placere, vin alb sau rosu.
2.918 vizualizări
511 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
10. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
11. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
22. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Crumble cu pere (Dulciuri > Prăjituri)
30. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.