Frittată cu spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Frittată cu spanac

Frittată cu spanac

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 250 g spanac proaspat oparit (sau decongelat), 1 ceapa tocata, 1/2 ceasca cu cascaval ras, 1/2 ceasca parmezan ras, 1 catel de usturoi zdrobit, 1 lingura patrunjel verde taiat marunt, sare, piper proaspat macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180°C. Se bat ouale cu laptele si se stoarce bine spanacul ca sa iasa apa din el.
Se incorporeaza in ouale batute spanacul, ceapa, cascavalul si usturoiul, se sareaza, se pipereaza si se toarna compozitia astfel obtinuta intr-o forma adanca, unsa cu putin unt sau ulei. Se da 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca si se serveste fierbinte sau rece cu paine proaspata de secara.
Frittata este o mancare asemanatoare omletei, care se poate praji, coace sau rumeni sub grilul cuptorului. Pentru prajit si rumenit se foloseste o tigaie grea (eventual de fonta), care sa poata fi tinuta si pe foc, si in cuptor. Umplutura poate fi din carne, peste sau legume de tot felul.
2.495 vizualizări
403 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
15. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
16. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
17. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
19. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
20. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
30. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.