Dulceaţă de coacăze roşii sau albe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve de fructe » Dulceaţă » Dulceaţă de coacăze roşii sau albe

Dulceaţă de coacăze roşii sau albe

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii, 30-50 ml zeama de lamiie, 1/2 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dulceata se face din coacaze rosii, sau albe cu boabele mai mari, care au numai 1-2 seminte.Coacazele contin o mare cantitate de pectina (care incheaga siropul), de aceea la 1 kg zahar se pun numai coacazele care rezulta dintr-un kg cintarit, dupa ceboabele s-au desprins de pe ciorchini, fara sa se scoata simburii.Simburii se scot cu o scobitoare sau cu o sirma subtire inoxidabila, indoita ca un ac de par.Siropul se leaga exact ca pentru dulceata de struguri si se fierbe la fel,fara sa se lege prea mult.Siropul se leaga exact ca pentru dulceata de struguri si se fierbe la fel, fara sa se lege prea mult.Siropulva fi in cantitate mare, dar cind se va raci, se va gelifica, formind o masa gelatinoasa impreuna cu fructele, cu gust acrisor.
8.503 vizualizări
634 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.