Cremă de castane cu gelatină - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Creme » Cremă de castane cu gelatină

Cremă de castane cu gelatină

Ingrediente: Un borcan de 400 g piure de castane, 1/2 kg de frisca, 3 albusuri, 150 g zahar tos, 30 ml rom, 9-10 foi sau 30 g granule de gelatina, 200 ml lapte, un plic cu zahar vanilat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un cazanel de 2-3 l, gelatina se lasa sa se inmoaie in laptele rece, circa o ora, pina cind il absoarbe complet. Freisca rece de la congelator se bate spuma si, apoi, se introduce in frigeder neindulcita, deoarece piureul de castane este foarte dulce. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos si romul, apoi spuma se bate in continuare, pina cind se intareste din nou. Cazanelul cu gelatina se asaza pe un vas cu apa fierbinte; se amesteca 2-3 minute, pina cind gelatina se topeste bine, apoi se ia la o parte si se adauga, imediat, piureul de castane cu care se amesteca, ca sa se omogenizeze. Cind piureul a ajuns la temperatura degetului, se adauga albusurile batute spuma sise amestece cu telul, usor, prin rasturnare, de 6-7 ori. Deasupra se pune toata frisca rece de la frigider si se amesteca cu telul in continuare, prin rasturnare, de 7-8 ori, pina la fundul cazanelului, ca sa se omogenizeze compozitia cu gelatina. Facultativ, crema se poate orna cu frisca.
1.936 vizualizări
683 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
17. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de carote (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de chimen (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.