Ardei umpluţi cu stavrid - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Ardei umpluţi cu stavrid

Ardei umpluţi cu stavrid

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 kg stavrid cu cap (sau orice fel de peste oceanic); 300 g ardei gras; 100 g orez; 150 g morcov; 400 g ceapa; 150 g telina radacina, 200 g ulei, 2 oua, 100 g faina, 100 g pasta de tomate, 1 kg rosii proaspete sau 500 g conservate, 200 ml vin alb, 2 fire cimbru, 50 g usturoi, 2 legaturi marar verde, zahar, piper si sare dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele se decongeleaza, se curata, se indeparteaza capul si intestinele, se spala, se face fileuri, se scot oasele, se taie in bucati. Oasele se fierb in apa si se strecoara. Ardeii se curata, se spala, se cresteaza la virf si se scurg. Orezul se alege, se spala, se fierbe cu 500 ml supa de oase de peste, apoi se trece prin jet de apa rece si se scurge. Morcovii, telina radacina si ceapa se curata, se spala, se taie in felii subtiri. Rosiile proaspete se curata, se spala, se taie in bucati mari. Pasta de tomate se dilueaza cu 150 ml supa de oase de peste. Usturoiul se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Mararul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa se inabusa cu 100 ml ulei si 100 ml supa de oase de peste. Bucatile de peste se amesteca cu jumatate din cantitatea de ceapa si se trec prin masina de tocat. Compozitia obtinuta se amesteca cu orez, 50 gr. pasta de tomate, jumatate din cantitatea de piper si marar verde, oua, sare, pina se obtine o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii care se asaza cu gura in jos intr-un vas cu 100 ml ulei. Se tin in cuptor circa 5 minute. Se prepara un sos tomat din morcovi, telina, restul de ceapa care se inabusa cu uleiul ramas si 500 ml supa de oase de peste. Se pune la fiert si i se adauga faina dizolvata in 150 ml supa de oase de peste, pasta de tomate, rosii, vin, usturoi, cimbru, sare. Cind legumele s-au fiert, se racesc si se strecoara. Sosul se toarna peste ardei, care se pun din nou in cuptor pentru gratinare.
Preparatul se asaza pe un platou sau portionat in farfurii, cu marar verde deasupra.
Se servesc calzi.
2.528 vizualizări
582 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
8. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
10. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
13. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
14. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
16. Dulceaţă de ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
18. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
20. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
21. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
23. Stavrid pescăresc la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Supă de ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.