Roşii umplute cu cârnat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Roşii umplute cu cârnat

Roşii umplute cu cârnat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii mari (a 150 g), un carnat proaspat (circa 150 g), o legatura busuioc, o lingurita pesmet, un catel de usturoi, sare, piper, 250 g telemea (putin sarata).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala rosiile si se taie in doua (pe latime). Se scobeste miezul cu o lingurita (miezul se pastreaza) si rosiile se intorc cu gura in jos ca sa se scurga. Miezul se toaca marunt si se iau din el trei linguri care se amesteca cu umplutura de carnat (scoasa din pielita). Se adauga jumatate din busuioc - taiat fasii - pesmetul si usturoiul zdrobit.
Se gusta de sare si piper si se umplu jumatatile de rosii, sarate si piperate in interior.
Miezul de rosii ramas se pune intr-un vas de Jena si deasupra se aseaza rosiile umplute.
Se baga la cuptorul incins (170 grade C) si se lasa aproximativ 15 minute.
Se taie telemeaua felii si se aseaza peste rosii, presarand deasupra frunzulitele de busuioc. Se mai lasa cinci minute la cuptor.
1.900 vizualizări
663 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.