Wok cu piept de pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu piept de pui

Wok cu piept de pui

Reţetă tradiţională din China
Ingrediente: 100 g broccoli, 100 g porumb tinar, 4 buc. piept de pui a 125 g, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline.
Sosul: 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura faina, 1 lingura soia.

Mod de preparare: Se fierbe apa intr-o cratita. Se taie broccoli in bucatele. Se fierb broccoli si porumbul 2 min. Se scurg.
Se taie carnea in bucati mari. Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit.
Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda.
Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min.
Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.
10.889 vizualizări
987 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de curcan cu garnitură de pere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.