Wok cu piept de pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu piept de pui

Wok cu piept de pui

Reţetă tradiţională din China
Ingrediente: 100 g broccoli, 100 g porumb tinar, 4 buc. piept de pui a 125 g, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline.
Sosul: 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura faina, 1 lingura soia.

Mod de preparare: Se fierbe apa intr-o cratita. Se taie broccoli in bucatele. Se fierb broccoli si porumbul 2 min. Se scurg.
Se taie carnea in bucati mari. Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit.
Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda.
Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min.
Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.
10.500 vizualizări
880 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
5. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de găină umplut (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
20. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.