Wok cu piept de pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu piept de pui

Wok cu piept de pui

Reţetă tradiţională din China
Ingrediente: 100 g broccoli, 100 g porumb tinar, 4 buc. piept de pui a 125 g, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline.
Sosul: 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura faina, 1 lingura soia.

Mod de preparare: Se fierbe apa intr-o cratita. Se taie broccoli in bucatele. Se fierb broccoli si porumbul 2 min. Se scurg.
Se taie carnea in bucati mari. Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit.
Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda.
Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min.
Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.
10.745 vizualizări
957 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
7. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piept de gâscă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.