Pui cu oţet - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui cu oţet

Pui cu oţet

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pui de 1,5 kg taiat in 8 bucati, 100 ml otet de vin, 4 cepe, 2 catei de usturoi, 3 fire de patrunjel verde, 1 tableta supa concentrata de pasare, 1 lingura de mustar (daca se poate cu tarhon), 60 g unt, sare, piper, 2 lingurite amidon.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul, se dizolva tableta de supa concentrata in 250 ml de apa calda si se pun 50 g de unt intr-o cratita, sa se incinga. Se prajesc bucatile de pui (pe toate partile), se scot din cratita si se scurge untul in care s-au prajit. Se pun bucatile de pui inapoi in cratita, se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul, si se toarna deasupra 15 cl de zeama de carne. Se sareaza (cu grija), se pipereaza si se fierbe 30 de minute. Apoi se adauga otetul si se mai lasa sa fiarba 10 minute. Se scot bucatile de carne, se pun intr-un castron si se pastreaza la cald. Se strecoara zeama in care au fiert si se adauga restul de otet si de supa concentrata. Se incorporeaza mustarul amestecat cu amidonul, se pune zeama pe foc si se lasa sa se-ngroase, amestecand intruna cu o lingura de lemn. Cand e gata, se adauga restul de unt. Se toarna sosul astfel preparat peste bucatile de pui si ca garnitura se serveste orez fiert.
Pentru a pastra calde bucatile de pui, inveliti vasul intr-o folie de aluminiu si asezati-l peste o cratita cu apa care fierbe incet.
1.854 vizualizări
391 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
25. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.