Tortilla cu dovlecei şi cartofi - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Tortilla cu dovlecei şi cartofi

Tortilla cu dovlecei şi cartofi

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g cartofi, 300 g dovlecei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 4 oua, 1/2 pahar de smantana (100 ml), sare, piper, 1/2 legatura de cimbru, 2 linguri de untdelemn.

Mod de preparare: Se fierb cartofii vreme de 20 de minute in coaja, se scurg de apa, se curata si se taie felii.
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie felii.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Se bat ouale cu smantana, sare si piper. Se adauga cimbrul bine faramitat.
Se incinge bine uleiul intr-o tigaie si se pun legumele la calit, invartindu-le pe toate partile. Cand sunt aproape patrunse, se toarna deasupra ouale cu smantana si se lasa tigaia acoperita, pe flacara potrivita, vreme de 15 minute.
4.656 vizualizări
877 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu mere şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
2. Romburi cu stafide şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
3. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
5. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
7. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
9. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Pâine cu chimen şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
16. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată de scrumbie cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
25. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
26. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Mâncare de dovlecei cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
30. Salată de morcovi cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.