Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Tortilla (I) |
Tortilla (I)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 500 g cartofi, 200 ml de ulei, 5 ouă, 1 ceapă mare, sare, piper. Mod de preparare: Se taie cartofii pai, se tamponează cu un prosop curat şi se pun la fiert în uleiul fierbinte, cu foc mic, în vas acoperit. Cînd se pot sfărîma cu furculiţa, se iau la o parte, se scot din grăsime şi se lasă să se răcească. Între timp, se toacă ceapa, se căleşte şi se pune peste cartofi. Se bat ouăle, se adaugă peste aceste ingrediente, se potriveşte de sare şi piper. Se pune puţină grăsime într-o tavă largă, se lasă să se înfierbînte, se pune compoziţia şi se dă tava la cuptor. Cînd preparatul este gata pe jumătate, se întoarce cu ajutorul unei spatule de lemn şi se dă pe cît posibil formă rotundă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se aşează pe platou. Se taie în cuburi potrivite şi în fiecare se înfige cîte o scobitoare.
5.927 vizualizări
Versiunea printabilă810 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 2. Tort de biscuiţi (I) (Dulciuri > Torturi) 3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci) 4. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Mămăligă la cuptor (I) (Mâncăruri > Preparate din mălai) 6. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Crap la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 12. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) 14. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 16. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Tochitură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 19. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi) 21. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume) 22. Tort de lămâie (I) (Dulciuri > Torturi) 23. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte) 26. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi) 27. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Tortilla cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Parfe cu cacao (I) (Dulciuri > Îngheţate) |