Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
3.969 vizualizări
489 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Frittată (omletă) cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de mazăre cu migdale (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de mere cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.