Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.091 vizualizări
978 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de gutui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.