Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.089 vizualizări
978 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă cremă de legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.