Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.177 vizualizări
997 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă rece de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.