Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
3.641 vizualizări
433 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.