Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) |
Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic). Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
5.863 vizualizări
Versiunea printabilă918 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 13. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 23. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de legume cu zer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |