Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.188 vizualizări
1.001 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.