Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.172 vizualizări
996 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă Tarator (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de morcovi cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.