Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.018 vizualizări
964 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă galbenă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă cremă de andive cu alune (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.