Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
6.160 vizualizări
994 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.