Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
5.742 vizualizări
884 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă cu cuş-cuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
30. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.