Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.419 vizualizări
1.044 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
2. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
6. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Tort de îngheţată cu cupolă de bezea (Dulciuri > Torturi)
9. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
14. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
16. Plăcintă cu mere în tavă mare (Dulciuri > Prăjituri)
17. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume)
19. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
23. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Aluat franţuzesc (Dulciuri > Aluaturi)
27. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de iaurt (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.