Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
3.524 vizualizări
633 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Gulaş de mînzat cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
9. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Spaghete marocane (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
14. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sparanghel cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
21. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Smochine desert (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Rasol de crap cu cartofi şi dafin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.