Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.869 vizualizări
1.154 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de iaurt (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
3. Costiţă afumată în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cremă din albuşuri (Dulciuri > Creme)
7. Chiftele din surimi cu porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
13. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
19. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
20. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
23. Iepure împănat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
28. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.