Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.659 vizualizări
1.105 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
5. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
11. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
17. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Escalop de mînzat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Praz picant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
22. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
25. Gratin de legume cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Tort cu cremă de nectarine (Dulciuri > Torturi)
27. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Curcan umplut (forestier) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.