Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
3.638 vizualizări
660 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Creier în cocă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Bărcuţe de vinete cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
7. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Drob franţuzesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Supă de ghebe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
21. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă cremă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
24. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Morcovi tineri (carote) cu unt (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Supă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
30. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.