Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.922 vizualizări
1.177 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cremă de vanilie pentru plăcintă (Dulciuri > Creme)
5. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ţipari cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Chiftele spaniole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Pistil de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
10. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Vinete umplute cu orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
18. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
20. Pulpe de pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Albiniţa (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Bomboane cu grilaj (Dulciuri > Prăjituri)
27. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
29. Tort în viteză (Dulciuri > Torturi)
30. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.