Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
3.317 vizualizări
590 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Vin de stafide (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Prăjitură cu smochine (Dulciuri > Prăjituri)
4. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
8. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
10. Supă de mere cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
12. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Banane în aluat (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Heringi cu ou (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Fettucine bolognese (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
19. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Ardei copţi cu sardele şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
23. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Musaca de cartofi şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tajina marocană cu gutui caramelizate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supa mării de gheaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.