Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.709 vizualizări
1.118 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Amandine cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
3. Poganzli (Dulciuri > Prăjituri)
4. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
14. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Piept de găină umplut (Mâncăruri > Fripturi)
17. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mousse de vinete cu caracatiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
22. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Traista ciobanului (Mâncăruri > Preparate din mălai)
25. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
27. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
28. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
29. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
30. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.