Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.595 vizualizări
1.087 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
2. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Macaroane cu broccoli (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Crostini cu piure de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Şuncă în bere (Bierschinken) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de sparanghel cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Caviar de vinete (Aperitive > Sandviciuri)
27. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.