Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
3.388 vizualizări
602 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Muşchi de vită Wellington (Mâncăruri > Fripturi)
3. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
4. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
6. Prăjitură cu ciocolată şi smochine (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
11. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sufleu de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
20. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
22. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Dulceaţă de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.