Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.324 vizualizări
1.023 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă ţărănească cu ton (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cartofi in crustă de ierburi (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
8. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Corăbioare cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Pulpă de curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Caponatina (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
24. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
30. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.