Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cu cașcaval în stil bavarez
Rețetă tradițională din Germania

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g cașcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriță nucșoară, 1/2 linguriță piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiță topim untul, adăugam făina și o lăsăm câteva minute să se “prăjeasc㔠până se rumenește.

Turnam zeama inițială amestecând continuu cu un tel și mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem cașcavalul mărunt și-l adăugăm în supă. Tot acum, punem și nucșoara, sarea și piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem niște crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de cașcaval și ornăm cu frunzele de pătrunjel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.