Sos salsa verde - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos salsa verde

Sos salsa verde

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 60 g pătrunjel proaspăt, 30 g mentă proaspătă, 30 g frunze de busuioc proaspăt, 2 linguri capere, 1 căţel de usturoi zdrobit, 4 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare: Se toacă toate ingredientele într-un robot până când se mărunţesc. Se asezonează cu sare şi piper negru măcinat, iar apoi se toarnă sosul într-un bol mic. Se acoperă cu film alimentar şi dă la rece până la servire.
12.244 vizualizări
1.058 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Chiftele cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Salată verde cu şuncă afumată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos a la grec (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
20. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
24. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
25. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.