![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos roşu franţuzesc |
Sos roşu franţuzesc
![]() Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 cană suc de roşii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căţei de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon. Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puţin mărarul, şi se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin. Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.
4.767 vizualizări
813 tipăriri 1 trimitere ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |