Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos roşu franţuzesc |
Sos roşu franţuzesc
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 cană suc de roşii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căţei de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon. Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puţin mărarul, şi se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin. Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.
4.488 vizualizări
Versiunea printabilă735 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci) 2. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 3. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume) 4. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci) 6. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume) 7. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate) 8. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Sos de căpşuni cu găluşte de albuş (Dulciuri > Creme) 11. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe) 13. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi) 15. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii) 16. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate) 17. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume) 19. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii) 21. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 22. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci) 26. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte) 27. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi) 28. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume) 29. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate) 30. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme) |