Sos roşu franţuzesc - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos roşu franţuzesc

Sos roşu franţuzesc

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 cană suc de roşii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căţei de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puţin mărarul, şi se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin.

Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.
4.488 vizualizări
735 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
2. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
3. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume)
4. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
6. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos de căpşuni cu găluşte de albuş (Dulciuri > Creme)
11. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
26. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)
29. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
30. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.