Sos roşu franţuzesc - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos roşu franţuzesc

Sos roşu franţuzesc

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 cană suc de roşii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căţei de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puţin mărarul, şi se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin.

Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.
4.953 vizualizări
863 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
18. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Aluat franţuzesc făcut la cald (Dulciuri > Aluaturi)
22. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
24. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
26. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
29. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.