Sos cremă de ienibahar şi mărar - reţetă tradiţională din Danemarca - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Danemarca » Sos cremă de ienibahar şi mărar

Sos cremă de ienibahar şi mărar

Reţetă tradiţională din Danemarca
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceasca unt, 1/4 ceasca faina, 2 cesti supa de pasare, 2 cesti smantana, 2 lingurite marar uscat, 1/2 lingurita ienibahar, sare, piper, paprica.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mic. Se incorporeza faina amestecand rapid pana se obtine o compozitie omogena. Treptat, sub amestecare continua, se adauga supa de pui.
Se amesteca pana nu mai sunt cocoloase si apoi se pune smantana (de preferat acra), mararul, ienibaharul si se potriveste la gust cu sare, piper si paprica.
6.141 vizualizări
1.001 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
2. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
3. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
11. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
12. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
15. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Sirop de mure sau de coacăze roşii de pădure (merişoare) (Băuturi > Siropuri)
19. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Paella clasică (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
24. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
25. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
29. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.