Sos cremă de ienibahar şi mărar - reţetă tradiţională din Danemarca - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Danemarca » Sos cremă de ienibahar şi mărar

Sos cremă de ienibahar şi mărar

Reţetă tradiţională din Danemarca
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceasca unt, 1/4 ceasca faina, 2 cesti supa de pasare, 2 cesti smantana, 2 lingurite marar uscat, 1/2 lingurita ienibahar, sare, piper, paprica.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mic. Se incorporeza faina amestecand rapid pana se obtine o compozitie omogena. Treptat, sub amestecare continua, se adauga supa de pui.
Se amesteca pana nu mai sunt cocoloase si apoi se pune smantana (de preferat acra), mararul, ienibaharul si se potriveste la gust cu sare, piper si paprica.
6.646 vizualizări
1.131 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
2. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tort de brânză şi grapefruit (Dulciuri > Torturi)
6. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
7. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume)
8. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte)
10. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Urdă cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
25. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
27. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.