Sos cremă de ienibahar şi mărar - reţetă tradiţională din Danemarca - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Danemarca » Sos cremă de ienibahar şi mărar

Sos cremă de ienibahar şi mărar

Reţetă tradiţională din Danemarca
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceasca unt, 1/4 ceasca faina, 2 cesti supa de pasare, 2 cesti smantana, 2 lingurite marar uscat, 1/2 lingurita ienibahar, sare, piper, paprica.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mic. Se incorporeza faina amestecand rapid pana se obtine o compozitie omogena. Treptat, sub amestecare continua, se adauga supa de pui.
Se amesteca pana nu mai sunt cocoloase si apoi se pune smantana (de preferat acra), mararul, ienibaharul si se potriveste la gust cu sare, piper si paprica.
6.587 vizualizări
1.116 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
2. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
3. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
5. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
6. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
14. Tort de nuci cu cremă fără unt (Dulciuri > Torturi)
15. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
22. Căpşuni cu cremă de vanilie (Dulciuri > Creme)
23. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Biscuiţi cu cremă de ness (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
25. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci cu creveţi şi cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ouă cu sos de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.