Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (II) |
Sangria (II)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 5 min.
Complexitate: redusă Porţii: 20 Ingrediente: 3 l vin alb (roşu), 1 l suc portocale, 1 l suc piersici, 1 pahar gin, 1 pahar coniac, stafide, zahăr după gust. Mod de preparare: Ingredientele se amestecă şi apoi se pune la frigider 2 ore. Opţional, la servire se adaugă gheaţă.
5.628 vizualizări
Versiunea printabilă985 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate) 2. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii) 5. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci) 10. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri) 12. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Tort cu alune (II) (Dulciuri > Torturi) 15. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri) 17. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri) 21. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 23. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Tort de lămâie (II) (Dulciuri > Torturi) 28. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 29. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Tort ieftin (II) (Dulciuri > Torturi) |