Sangria (II) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (II)

Sangria (II)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 5 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 20

Ingrediente: 3 l vin alb (roşu), 1 l suc portocale, 1 l suc piersici, 1 pahar gin, 1 pahar coniac, stafide, zahăr după gust.

Mod de preparare: Ingredientele se amestecă şi apoi se pune la frigider 2 ore.
Opţional, la servire se adaugă gheaţă.
6.005 vizualizări
1.098 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tort cu alune (II) (Dulciuri > Torturi)
7. Mititei (mici) (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Clafoutis cu cireşe (II) (Dulciuri > Prăjituri)
9. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
10. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
11. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Spaghete cu roşii (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
17. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tort cu zmeură (II) (Dulciuri > Torturi)
25. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Zacuscă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
30. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.