Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Vietnam » Salată vietnameză cu pui |
Salată vietnameză cu pui
Reţetă tradiţională din Vietnam
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 1/2 ceasca ridiche rasa, 1 tulpina de telina taiata fasii subtiri, 1 ceapa mijlocie taiata rondele fine, 1 morcov mare ras, 3 cepe verzi taiate fasii lungi, 250 g carne de pui fiarta (taiata fasii), cateva frunze de salata verde, 2 linguri nuci prajite si zdrobite, verdeata proaspata (menta, patrunjel). Pentru sos: 3 linguri sos de soia, 4 linguri zeama de lamaie, 4 linguri ulei vegetal, 2 linguri zahar, 1 catel de usturoi presat. Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-un tuci sau intr-o tigaie de teflon si se prajesc telina si ridichea circa 2 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Cand s-au inmuiat, se adauga ceapa, se caleste si ea 1 minut, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ridichea, telina si ceapa cu morcovul ras, ceapa verde si carnea de pui, se aseaza intr-o farfuie pe frunzele de salata si se garnisesc cu nuca zdrobita si verdeata. Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Se toarna peste salata, cu putin timp inainte de a o servi.
10.833 vizualizări
Versiunea printabilă1.105 tipăriri 23 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume) 2. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume) 4. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 5. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume) 8. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume) 11. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 12. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume) 13. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Salată de pepeni (Dulciuri > Salate de fructe) 15. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume) 16. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Salată de surimi şi orez (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 18. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă) 19. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte) 20. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume) 21. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte) 22. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume) 23. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte) 24. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte) 27. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 28. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) |