![]() |
|
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Salată italienească |
|
Salată italienească
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 salate verzi, 2 oua tari, 2-3 fire ceapa verde, 4-5 ridichi de luna, 3-4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, 100 g masline, sare. Mod de preparare: Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu tot si ridichile de luna taiate felioare. Se garniseste imprejur cu oua rascoapte taiate felii si masline. Se prepara un sos din ulei, zeama de lamiie si sare, care se toarna peste salata de pe platou. Se serveste imediat.
5.784 vizualizări
978 tipăriri 3 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|