Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.928 vizualizări
1.054 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
5. Sandvici cu ouă (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Marinată de peşte cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
11. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
17. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Lapte de pasăre cu cireşe (Dulciuri > Creme)
19. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
21. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
22. Gogoşari cu ghebe (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
23. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Tort cu mere şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
29. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
30. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.