Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.862 vizualizări
1.045 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
3. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
4. Salată Moskovskaia (Salate > Salate cu peşte)
5. Biscuit de Savoie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
6. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
8. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Pulpă de miel la cuptor cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
10. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
14. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
24. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
26. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Chef salad (Salate > Salate de legume)
30. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.