Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.875 vizualizări
1.048 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Biscuit de Savoie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
3. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
4. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
8. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
10. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
14. Mazăre cu ciuperci şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
17. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
18. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
20. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
22. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
23. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
24. Salată orientală cu cartofi şi roşii (Salate > Salate de legume)
25. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată de midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
30. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.