Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.701 vizualizări
980 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de lămâie sau de portocală pentru torturi (Dulciuri > Creme)
2. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
3. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
4. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi)
5. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
12. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
22. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)
27. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Orez cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
30. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.