Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.840 vizualizări
1.040 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
3. Pogăcele de jumări cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
6. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
11. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
13. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sufleu de piersici (Dulciuri > Creme)
16. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
17. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Pilaf de orez cu ardei şi boabe de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Cremă de castane cu cafea şi fructe (Dulciuri > Creme)
22. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Pulpă de miel cu morcovi şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
27. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume)
29. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Păstrăv cu fenicul şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.