Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.886 vizualizări
1.049 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
6. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
7. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tort de biscuiţi şi nuci (Dulciuri > Torturi)
11. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
13. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite)
15. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tort cu prune şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
18. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
22. Deliciu cu mere, miere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
24. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.