Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.880 vizualizări
1.049 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Prăjitură cu prune şi răzătură (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
6. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
11. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Gogoşi cu dovlecei (Dulciuri > Gogoşi)
13. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
15. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
17. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
18. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
20. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
22. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
23. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
26. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
27. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.