Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.709 vizualizări
987 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tort cu nucă şi mere (Dulciuri > Torturi)
11. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
12. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
13. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tort de portocale cu rom şi pişcoturi (Dulciuri > Torturi)
15. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
24. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Regina din Saba (Dulciuri > Creme)
28. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
29. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
30. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.