Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.869 vizualizări
1.048 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tort cu miere şi nuci (Dulciuri > Torturi)
3. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Chiftele de cartofi şi morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Creveţi cu fidea şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
18. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
21. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Şalău polonez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Parfe cu căpşuni şi fistic (Dulciuri > Îngheţate)
26. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
27. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
29. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
30. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.