Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.786 vizualizări
1.024 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
2. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
7. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
11. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
14. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
16. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Gogoşari umpluţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
21. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
24. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
26. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
30. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.