Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.914 vizualizări
1.052 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
4. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tartelete cu pere şi nucă (Dulciuri > Prăjituri)
9. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
11. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate)
12. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Risotto cu ochiuri şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Creier cu ou şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Sirop de trandafiri (Băuturi > Siropuri)
21. Crap umplut cu ciuperci şi nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Prăjitură cu mere şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
23. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
25. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Piersici prăjite (Dulciuri > Creme)
28. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Salată de roşii (Salate > Salate de legume)
30. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.