Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.878 vizualizări
1.049 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău polonez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Roşii surpriză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
7. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
8. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
11. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
15. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Tort cu migdale şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
19. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de varză acră (Salate > Salate de legume)
21. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
22. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
25. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
29. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Musaca de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.