Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.915 vizualizări
1.053 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
2. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
4. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de andive cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
11. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
14. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pizza cu ciuperci şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
29. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.