Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.905 vizualizări
1.052 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)
3. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată dietetică de fasole (Salate > Salate de legume)
6. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume)
8. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
9. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte)
15. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
17. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
18. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
24. Omletă cu ceapă şi ştevie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
26. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.