Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.871 vizualizări
1.048 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
2. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
7. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
9. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
12. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată tropicală (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
16. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
18. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
20. Cremă de piersici (Dulciuri > Creme)
21. Cremă de lămâie sau de portocală pentru torturi (Dulciuri > Creme)
22. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
23. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Şarlotă de viţel cu vinete prăjite (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Omletă cu muştar şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
28. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
30. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.