Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.879 vizualizări
1.049 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
9. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
10. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
11. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
13. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
15. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
17. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată Teodora (Salate > Salate cu peşte)
19. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Mere umplute cu arpacaş şi fructe uscate (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
23. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
24. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
26. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)
29. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.