Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.918 vizualizări
1.053 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu mere şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
2. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Gogoşi cu dulceaţă (Crafle) (Dulciuri > Gogoşi)
9. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
13. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
22. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
23. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
24. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
30. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.