Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.932 vizualizări
1.054 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
5. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Îngheţată de căpşuni, zmeură, vişine (Dulciuri > Îngheţate)
7. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
13. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
15. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
16. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Sufleu de broccoli şi gulii (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
20. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Îngheţată cu iaurt şi căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
23. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
25. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Gâscă sălbatică la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.