Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.893 vizualizări
1.049 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
3. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
7. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume)
11. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
13. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
14. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
19. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Tort cu miere şi nuci (Dulciuri > Torturi)
22. Chiftea uriaşă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Şarlotă de căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
24. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
26. Gogoşari cu fasole boabe (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
27. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.