Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.874 vizualizări
1.048 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
9. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
10. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite)
14. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
15. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
17. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
21. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
22. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
23. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
27. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.