Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb |
Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic). Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust. Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.563 vizualizări
Versiunea printabilă932 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 2. Tartă cu căpşuni şi mascarpone (Dulciuri > Prăjituri) 3. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte) 4. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume) 6. Biftec corsican (Mâncăruri > Fripturi) 7. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 10. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate) 11. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume) 12. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume) 13. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 14. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte) 15. Raţă sălbatică cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 16. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme) 17. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Prăjitură alsaciană cu mere (Dulciuri > Prăjituri) 21. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri) 24. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă) 25. Gogoşi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi) 26. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 28. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte) 29. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri) 30. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |