Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.898 vizualizări
1.051 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
4. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Prăjitură cu dovleac şi morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
6. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri)
11. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de gulii şi castravete (Salate > Salate de legume)
13. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de varză acră cu caise uscate şi măr (Salate > Salate de legume)
18. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Piersici cu cremă (Dulciuri > Creme)
20. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de legume bulgărească (Salate > Salate de legume)
25. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
26. Salată de andive cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
27. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
30. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.