Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.831 vizualizări
1.037 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
2. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
3. Poale în brâu cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Suc de mere şi ţelină (Băuturi > Sucuri)
17. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
18. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
19. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
23. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
25. Gogoşi (Dulciuri > Gogoşi)
26. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
28. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
30. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.