Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g sfecla rosie coapta sau murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic).

Mod de preparare: Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz. Puteti adauga sare si piper, dupa gust.
Se poate manca independent (pentru cei care tin o dieta de slabire) sau ca salata la felul principal.
5.926 vizualizări
1.053 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prepeliţe înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
2. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
5. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Berbec cu praz şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
9. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
10. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
17. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciocolată cu alune sau nuci (Dulciuri > Creme)
20. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
22. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
24. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
26. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume)
29. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.