Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.804 vizualizări
767 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Tartă cu pere şi castane (Dulciuri > Prăjituri)
5. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
9. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
11. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
25. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
28. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
29. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
30. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.