Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roşie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul şi cînd s-a fiert se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie sfecla roşie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa şi se mărunţeşte tonul scurs cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele şi se adaugă maioneza.
3.708 vizualizări
731 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
3. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume)
7. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
9. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tort de şampanie (Dulciuri > Torturi)
13. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Prăjitură cu nucă şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
15. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Tort cu mere şi dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
18. Tort de brânză şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
19. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
21. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
27. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
28. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.