Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de ton cu năut și sfeclă roșie
Rețetă tradițională din Spania
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 10

Ingrediente: 800 g năut, 500 g sfeclă roșie fiartă, 3 cepe, 500 g ton din conservă, 2 pahare maioneză.

Mod de preparare: Se lasă năutul la înmuiat în apă cu sare de seara pînă a doua zi. Se fierbe circa o oră năutul și cînd s-a fiert se scurge și se lasă să se răcească. Se taie sfecla roșie fiartă pai, se toacă mărunt ceapa și se mărunțește tonul scurs cu o furculiță. Se amestecă toate ingredientele și se adaugă maioneza.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.