Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Salată cu andive şi ridichi |
Salată cu andive şi ridichi
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 andive, 2 legături ridichi, o conservă porumb, 3 linguri oţet sau zeamă de lămâie, 3 linguri sos de chili, sare, piper, 2 linguri ulei, 2 linguri pătrunjel tocat. Mod de preparare: Se taie andivele, ridichile şi se adaugă porumbul scurs. Într-un castron, se amestecă oţet, sare, piper şi ulei. Se adaugă ingredientele de salată şi se amestecă.
5.580 vizualizări
Versiunea printabilă1.011 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume) 2. Tort de migdale, alune sau nuci (Dulciuri > Torturi) 3. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume) 4. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 7. Tort cu cremă de unt şi portocale (Dulciuri > Torturi) 8. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 9. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Salată de ciuperci cu şuncă şi avocado (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 15. Tartă cu lămâie şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri) 16. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume) 17. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 18. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite) 19. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre) 20. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 21. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume) 22. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 23. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 25. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri) 26. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri) 28. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte) 30. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |