Pulpe de pui mexicane - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Pulpe de pui mexicane

Pulpe de pui mexicane

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 pulpe de pui, 100 ml ulei, 1 ceapa data pe razatoare, 1 cutiuta de pasta de rosii, sare, piper macinat, 2 linguri de otet, 1 lingura de zahar.

Mod de preparare: Se taie pulpele in doua, se freaca cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Se scoate carnea si se pune deoparte.
Se caleste ceapa in ulei pana devine sticloasa, se adauga pasta de rosii, zahar, otet, sare si un pahar si jumatate de apa.
Cand da in clocot, se adauga carnea si se fierbe la foc mic sub capac.
Se servesc cu garnitura de orez sau spaghete.
10.167 vizualizări
1.054 tipăriri
29 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
18. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.