Pulpe de pui mexicane - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Pulpe de pui mexicane

Pulpe de pui mexicane

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 pulpe de pui, 100 ml ulei, 1 ceapa data pe razatoare, 1 cutiuta de pasta de rosii, sare, piper macinat, 2 linguri de otet, 1 lingura de zahar.

Mod de preparare: Se taie pulpele in doua, se freaca cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Se scoate carnea si se pune deoparte.
Se caleste ceapa in ulei pana devine sticloasa, se adauga pasta de rosii, zahar, otet, sare si un pahar si jumatate de apa.
Cand da in clocot, se adauga carnea si se fierbe la foc mic sub capac.
Se servesc cu garnitura de orez sau spaghete.
10.087 vizualizări
1.042 tipăriri
29 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
2. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
24. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.