Pui marocan cu legume - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Pui marocan cu legume

Pui marocan cu legume

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un pui taiat in 8 bucati, 4-5 morcovi taiati jumatati, 2 cepe taiate felii groase, 6 catei usturoi, 2 linguri ketchup, 1/4 lingurita condimente amestecate, 1/4 lingurita cumin, 1 lingurita mustar, 2 linguri suc de lamaie, un praf de chili, o lingura stafide, o cana apa, o lingura faina, sare si piper.

Mod de preparare: Se combina toate ingredientele de mai sus si pe urma se aseaza intr-o tava. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul bine incins. Se coace o ora si jumatate, amestecind o data sau de doua ori. Se ia folia in ultimele 10 minute pentru a lasa puiul sa se rumeneasca.
6.342 vizualizări
1.044 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Orez chinezesc cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
24. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
25. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.