Pui marocan cu legume - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Pui marocan cu legume

Pui marocan cu legume

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un pui taiat in 8 bucati, 4-5 morcovi taiati jumatati, 2 cepe taiate felii groase, 6 catei usturoi, 2 linguri ketchup, 1/4 lingurita condimente amestecate, 1/4 lingurita cumin, 1 lingurita mustar, 2 linguri suc de lamaie, un praf de chili, o lingura stafide, o cana apa, o lingura faina, sare si piper.

Mod de preparare: Se combina toate ingredientele de mai sus si pe urma se aseaza intr-o tava. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul bine incins. Se coace o ora si jumatate, amestecind o data sau de doua ori. Se ia folia in ultimele 10 minute pentru a lasa puiul sa se rumeneasca.
6.337 vizualizări
1.043 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
20. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pizza cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.