Prăjitură cu piersici la gheaţă - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Prăjitură cu piersici la gheaţă

Prăjitură cu piersici la gheaţă

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8-10 piersici, 100 g zahar, 1-2 linguri apa, 20 biscuiti pisati, 100 g frisca, putin unt.

Mod de preparare: Se taie piersicile in sferturi, se amesteca cu zaharul tos, se fierb cu apa 10 minute, apoi se freaca bine pana se obtine un piure gros. Se garniseste fundul unei forme unse cu unt cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt. Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la gheata cateva ore.
Se serveste cu frisca.
4.545 vizualizări
854 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
4. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
6. Cartofi la cuptor cu ienupăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri)
8. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
9. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Tort cu gelatină (Dulciuri > Torturi)
13. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
15. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
17. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
19. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Plătică la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Găluşte cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Nudli (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
28. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Cremă cu două feluri de ciocolată (Dulciuri > Creme)
30. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.