![]()  | 
    
     
     | 
  
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Prăjitură cu piersici la gheaţă | 
| 
     
    Prăjitură cu piersici la gheaţă
    
     
     
    
    Reţetă tradiţională din Grecia 
    
    Timp de preparare: 40 min.
     
    Complexitate: redusă Ingrediente: 8-10 piersici, 100 g zahar, 1-2 linguri apa, 20 biscuiti pisati, 100 g frisca, putin unt. Mod de preparare: Se taie piersicile in sferturi, se amesteca cu zaharul tos, se fierb cu apa 10 minute, apoi se freaca bine pana se obtine un piure gros. Se garniseste fundul unei forme unse cu unt cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt. Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la gheata cateva ore. Se serveste cu frisca. 
    4.661 vizualizări
    
     
    883 tipăriri 10 trimiteri   Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter
     | 
  
| Alte reţete | 
| 
    
     |