Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.824 vizualizări
873 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
3. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
13. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de viţel umplut (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
22. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.