Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.867 vizualizări
883 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
21. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.