Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.736 vizualizări
848 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
29. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.