Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan |
Piept de pui toscan
Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.
Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min. Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.528 vizualizări
Versiunea printabilă787 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi) 3. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi) 5. Piept de vită cu morcovi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi) 11. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 13. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 17. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi) 18. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi) 26. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |