Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.528 vizualizări
787 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piept de vită cu morcovi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
26. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.