Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.779 vizualizări
861 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.