Piept de pui în stil italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian

Piept de pui în stil italian

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.

Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
5.928 vizualizări
782 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Peşte pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Macaroane cu broccoli (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
11. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Fazan fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
24. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
26. Cafea irlandeză (Băuturi > Cafele)
27. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.