Piept de pui în stil italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian

Piept de pui în stil italian

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.

Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
6.143 vizualizări
852 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
5. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
9. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
14. Vinete indiene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Piept de curcan cu garnitură de pere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
29. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncare de vinete preparată ruseşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.