Piept de pui în stil italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian

Piept de pui în stil italian

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.

Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
6.184 vizualizări
865 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
2. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tocinei (Kartoffelnpuffer) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
9. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
10. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Muşchi Stroganoff (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Vin de coacăze roşii (Băuturi > Băuturi cu vin)
14. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
16. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Tunel de castane (Dulciuri > Prăjituri)
20. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
21. Linguini cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Piept de viţel umplut (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Crostini cu piure de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Struguri marinaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.