Piept de pui în stil italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian

Piept de pui în stil italian

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.

Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
6.274 vizualizări
888 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
5. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Sos de hrean fiert (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Budincă de tăiţei cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Tocăniţă de cartofi cu cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Papară cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Scrumbie în pergament (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
27. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pîinişoare cu măsline şi migdale (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.