Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
5.971 vizualizări
665 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Tort în viteză (Dulciuri > Torturi)
3. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
5. Vinete cu mozzarela sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
8. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ghiveci picant (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
14. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
15. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
16. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme)
23. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
27. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.