Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.269 vizualizări
1.182 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
5. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Macrouri la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Gulaş picant cu Debreţini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
13. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
18. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
21. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
23. Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Tort de curmale si frişcă (Dulciuri > Torturi)
26. Chec cu nuci şi dulceaţă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.