Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.531 vizualizări
1.263 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
3. Garnitură de portocale, mere şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte la cuptor pe tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
12. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
13. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
15. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
17. Gulaş picant cu Debreţini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Suc de mere şi ţelină (Băuturi > Sucuri)
20. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Mâncărică de verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
29. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
30. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.