Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.577 vizualizări
1.278 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brânză feta coaptă cu oregano (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
3. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)
6. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
7. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri)
9. Egg drop soup (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Brânză dulce cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Pizza cu anghinare (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Cremă din şerbet (fondant) alb (Dulciuri > Creme)
22. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Pizza Everything (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
26. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte la cuptor cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.