Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
5.904 vizualizări
649 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
4. Peşte pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi)
8. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
9. Plăcintă cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Salată verde (Salate > Salate de legume)
14. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
21. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
24. Coq au vin (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
26. Ouă umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ouă umplute picante (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.