Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.583 vizualizări
1.281 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de vită cu piper şi arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
2. Omletă mexicană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
11. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
15. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
17. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
18. Rasol de peşte cu cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
22. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Gulaş picant cu Debreţini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
25. Jeleu cu petale de trandafir (Conserve de fructe > Dulceaţă)
26. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
27. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.