Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.551 vizualizări
1.273 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
2. Salată cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cremşnit cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
9. Pană de somn (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
13. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Tocinei (Kartoffelnpuffer) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Tort de vanilie (Dulciuri > Torturi)
16. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
17. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
21. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
27. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Îngheţată de căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
29. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
30. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.