Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
6.094 vizualizări
704 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Pulpă de purcel în vin roşu cu fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)
5. Sufleu de peşte cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Piftie de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ouă umplute delicioase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
18. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)
19. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
20. Jumări cu ardei gras şi roşii (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Trandafiraş cu cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
22. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Tocăniţă ţărănească de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Rulouri cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.