Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.364 vizualizări
1.211 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mămăligă cu salvie (Mâncăruri > Preparate din mălai)
2. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
3. Terrine de foie gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
5. Tort Cabana (Dulciuri > Torturi)
6. Cheese Cake îngheţat (Dulciuri > Îngheţate)
7. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă de roşii cu ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi)
17. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ardei umpluţi cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Saramură de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Chiftele din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
30. Tort de îngheţată cu zmeură (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.