Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
7.987 vizualizări
1.101 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
3. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
4. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
9. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Chiftele din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
12. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Muşchi in crustă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Prăjitură cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
21. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
23. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Mini-brioşe cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
25. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
27. Clafoutis cu mure şi afine (Dulciuri > Prăjituri)
28. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
30. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.