Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.303 vizualizări
1.192 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
2. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Creier în aspic (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
9. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată exotică (Salate > Salate de legume)
18. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chef salad (Salate > Salate de legume)
24. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
26. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
27. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.