Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.484 vizualizări
1.254 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sparanghel măcelăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Cupe cu fructe proaspete în jeleu (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple)
7. Fazan cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Ouă umplute delicioase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
10. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
14. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Checul îndrăgostiţilor (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
16. Crostini cu ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
20. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
26. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume)
29. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.