Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.578 vizualizări
1.278 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
2. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)
5. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de broccoli cu brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)
13. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Tort şah (Dulciuri > Torturi)
20. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată şapte straturi (Salate > Salate de legume)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
25. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume)
26. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Gogoşi cu dulceaţă (Crafle) (Dulciuri > Gogoşi)
28. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.