Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.572 vizualizări
1.277 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Muşchi de vită Wellington (Mâncăruri > Fripturi)
3. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Prăjiturele cu miere, curmale şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
5. Ştrudel cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Roşii umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
11. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pârjoale umplute cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
20. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
24. Ardei capia în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
25. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
30. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.