Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.581 vizualizări
1.281 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Castraveţi remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
5. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Tunel de castane (Dulciuri > Prăjituri)
7. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Quiche mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Tartă cu lămâie şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
15. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Semilune cu migdale şi peltea de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
17. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
18. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
20. Ouă umplute picante (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
22. Peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de castraveţi cu roşii şi ceapă (Salate > Salate de legume)
25. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Mâncare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.