Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.033 vizualizări
1.113 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Biftec cu ou (Mâncăruri > Fripturi)
3. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Ciuperci pe frigănele (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
18. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
20. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)
21. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
26. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Brânză cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Prăjitură fină cu mere (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.