Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.365 vizualizări
1.211 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
3. Sana (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
4. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
6. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Ruladă de curcan cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
10. Tocăniţă ţărănească de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Dulceaţă de vişine (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
16. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
17. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
20. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
21. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
24. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Spaghete marocane (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
28. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.