Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.579 vizualizări
1.280 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
9. Tort de migdale, alune sau nuci (Dulciuri > Torturi)
10. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
11. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
13. Sote de rinichi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Vinete cu orez la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Îngheţată din sucuri de fructe (Dulciuri > Îngheţate)
19. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
20. Vinete umplute cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Ragout Bologna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
24. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
25. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
26. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
28. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
30. Jumări dulci indiene (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.