Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.574 vizualizări
1.278 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
3. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Clafoutis cu cireşe (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Andive cu ulei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Crap umplut cu ciuperci şi nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Îngheţată de cireşe amare (Dulciuri > Îngheţate)
14. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Mâncărică de verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
19. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Clătite picante umplute cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
23. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Flanuri cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
30. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.