Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.594 vizualizări
1.282 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu alune şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
2. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Curry cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Penne Mammarosa (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Dovlecel parizian (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
12. Prăjitură alsaciană cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
13. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Miel cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Peşte cu legume de vară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Macaroane cu zarzavaturi  (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
27. Peşte la cuptor (dietetic) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
30. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.