Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.070 vizualizări
1.125 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
3. Tocăniţă de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
5. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
6. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Iepure împănat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi)
16. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
19. Peşte marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
22. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Chef salad (Salate > Salate de legume)
24. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
27. Păstrăv sau şalău cu miez de graham (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
30. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.