Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
6.199 vizualizări
727 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
3. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume)
6. Gustărică ţărănească (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ochiuri cu pâine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
9. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume)
15. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
17. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
19. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
20. Îngheţată de iaurt (Dulciuri > Îngheţate)
21. Scrumbie marinată cu mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Cremă din mere crude (Dulciuri > Creme)
23. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cremă de castane (Dulciuri > Creme)
25. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
27. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.