Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.585 vizualizări
1.281 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume)
2. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
5. Ouă a la Frankfurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
10. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Gogoşi cu dulceaţă (Crafle) (Dulciuri > Gogoşi)
12. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
14. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
17. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Tartar de heringi afumaţi cu muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
20. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Peşte la tigaie cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată naturistă (Salate > Salate de legume)
25. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
26. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
27. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
29. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Prăjitură cu piersici la gheaţă (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.