Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.344 vizualizări
1.203 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
3. Marinată de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
6. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Gulaş de mînzat cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Gogoşi cu iaurt (Dulciuri > Gogoşi)
13. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Huevos Rancheros (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Cremă picantă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
19. Bărcuţe de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Cozonac ca la mama acasă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
21. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
22. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
24. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
26. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Crap marinăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Fasole verde crocantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.