Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.590 vizualizări
1.282 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pizza din mămăligă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Trandafiraş cu cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
8. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
10. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
23. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Peşte mănăstiresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
28. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
29. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
30. Fazan fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.