Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.576 vizualizări
1.278 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
2. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată Gozva (Salate > Salate de legume)
12. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
16. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Gogoşari cu ghebe (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
19. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Batoane cu rom (Dulciuri > Prăjituri)
21. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
25. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
26. Vin de coacăze roşii (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.