Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.565 vizualizări
1.276 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
2. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Ouă umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi)
5. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri)
8. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Checul îndrăgostiţilor (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
11. Tort de brânză şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
12. Salată de fasole verde grasă (Salate > Salate de legume)
13. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
14. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume)
15. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
16. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri)
17. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)
18. Vin de coacăze roşii (Băuturi > Băuturi cu vin)
19. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)
21. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)
23. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
28. Tort Tiramisu cu cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
29. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Îngheţată din lapte şi ouă (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.