Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.601 vizualizări
1.283 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Rasol de crap cu cartofi şi dafin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
7. Sote de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Biftec în făină (Mâncăruri > Fripturi)
9. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
10. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
16. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Peşte la cuptor (dietetic) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
21. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
24. Pană de somn (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Tartă cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
26. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.