Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.370 vizualizări
1.214 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă moi cu crochete de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
4. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tocinei (Kartoffelnpuffer) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Doradă cu vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Poganzli (Dulciuri > Prăjituri)
14. Slănină cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ouă armeneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Ouă pufoase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
26. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.