Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
7.961 vizualizări
1.093 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
3. Peşte cu solzi de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pîinişoare cu măsline şi migdale (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu iaurt, orez şi mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Îngheţată cu iaurt şi căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
12. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)
13. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
17. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
22. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
23. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
24. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
25. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
26. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Salată de legume bulgărească (Salate > Salate de legume)
29. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.