Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte alb prăjit cu pesmet |
Peşte alb prăjit cu pesmet
Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 200 g peşte alb, 80 g şuncă presată, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, făină albă. Mod de preparare: Se curăţă peştele, se presară puţină sare, piper şi puţin alcool, se face o tăietură în care se introduce o felie de şuncă presată. Se trece prin făină albă, prin oul bătut, după care prin pesmet şi se pune la prăjit în ulei încins.
7.276 vizualizări
Versiunea printabilă1.111 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos alb dietetic (Sosuri > Sosuri albe) 2. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Piftie de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 7. Cheese Cake în stil New York (Dulciuri > Prăjituri) 8. Mere la cuptor (I) (Dulciuri > Salate de fructe) 9. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte) 11. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume) 12. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi) 15. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Prăjitură moale cu nucă şi cremă de cafea (Dulciuri > Prăjituri) 17. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă) 19. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 21. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume) 23. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 24. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 26. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Prăjitură cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri) 28. Peşte afumat cu maioneză (Salate > Salate cu peşte) 29. Cremă din şerbet (fondant) alb (Dulciuri > Creme) 30. Stufat de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |